Pages

Banner 468 x 60px

15 Ağustos 2010 Pazar

Farmasi ile Sınırsız Para Kazanma İmkanı

0 yorum

 Farmasi Kozmetik 1993 yılında kurulmuş % 100 Türk sermayeli bir firmadır. Ürünlerin tamamını İstanbul Ömerli de bulunan ileri teknoloji donanımlı fabrikasında üretmektedir.


Farmasi 2000 çeşit ürün çeşidine  sahip olmak ile beraber  ürün çeşidini sürekli arttırmaktadır.Şimdiye dek 117 dış ülkede faaliyet gösteren Farmasi, 118. ülke olarak doğrudan satış sistemiyle Türkiye de 2 Ağustos 2010 dan itibaren satışa başlamıştır. Satışları üyelik sistemine göre yapan Farmasi, avon üyelik, oriflame üyelik, amway üyelik, herbalife üyelik,dore üyelik gibi network marketing sistemiyle satışlarına başlamış ve Farmasi üyelik kayıt işlemine hız vermiştir.



Farmasi kozmetik tüm ürünlerini kendi tesislerinde ürettiği için stok problemi yoktur, günlük üretim kapasitesi yaklaşık 1.000 tondur. Dünya genelinde 350 milyondan Farmasi kullanıcısı bulunmaktadır.



Farmasi ürünleri fiyatına göre kaliteli, her eve, her cebe uygun ürünlerdir.1 yaşından 70 yaşına kadar her yaşa göre ürün çeşitlerini Farmasi'de bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder